Mejiro Gym Strijders,

In het jaar 2015 zijn wij voor het laatst, met z’n allen op Fight Camp geweest op het prachtige Nederlandse eiland Terschelling. Met een groep van 28 strijders reisden we naar Terschelling af.

Dit jaar willen we weer met z’n allen op Fight Camp. De datum staat op 30 augustus , 31 augustus en 1 september 2019. Naast het ontspannen en relaxen op het eiland, gaan we meerdere trainingen houden. Denk aan kickboksen in de duinen en in de branding, met de mountainbike door de bossen raggen, een circuit training etc. Het programma hiervan volgt later, zodra wij weten of er meer dan 25 aanmeldingen zijn.

Het Fight Camp is uitsluitend voor alle Mejiro Gym leden ongeachte leeftijd en niveau. (Mejiro Gym Amsterdam – Mejiro Gym Drenthe – Mejiro Gym Beverwijk – Mejiro Gym Heerhugowaard).  Onze Mejiro Gym leden uit Atlanta – Polen en Rusland zijn uiteraard ook van harte welkom.

Lijkt het je leuk om mee te gaan. Meld je aan voor het Mejiro Gym Fight Camp, door een mail te sturen naar: info@mejirogym.nl. Vermeld bij de aanmelding de volgende gegevens: 

Naam:
Leeftijd:
Telefoon nummer:
Mail adres:

Wij willen graag uiterlijk voor 15 juni 2019 weten of je mee wilt gaan?

Kosten: €67.20 p.p. voor 2 nachten, voor het verblijf inclusief ontbijt en beddengoed. Betreft kamers voor meerdere personen met stapelbedden.Avond eten: €13.50  p.p. x 2. Dit bestaat uit verschillende soorten soep, salade bar, warme hoofdgerechten en natuurlijk een dessert.Boot: €27.94 (retour)Fiets huur: €12.50 per dag ( 3 dagen)Totaal: €67.20 + €27.- + €27.94 + €37.50 = €159,64 p.p.

Voor lunch, dien je zelf wat euro’s mee te nemen. We gaan ook een avondje stappen in West-Terschelling.

Bij meer dan 25 aanmeldingen, gaat het Mejiro Gym Fight Camp door en reizen we op 30 augustus 2019, af naar Terschelling.

We horen graag van je en we hebben er zin in!

Osu

Pin It on Pinterest

Shares
Share This