Uitnodiging voor het Mejiro Gym Amsterdam Fight Camp Terschelling 2020

Mejiro Gym Strijders,

Vorig jaar, gedurende de laatste dagen van de maand augustus 2019, zijn we met een super leuke groep, op Fight Camp geweest op het prachtige Nederlandse eiland Terschelling. We zijn toen met 27 strijders, in de periode van 30 augustus tot en met 1 september 2019 afgereisd naar Terschelling. Het was een super geslaagd weekend waarin we lekker onze favoriete sport konden bedrijven en daartussen door, volop met elkaar op chillen en genieten.

event 2019

Het COVID-19/ Corona virus is een spelbreker. Echter, gelukkig gaan we de goede kant op in het beperken van de verspreiding en uitbreiding van het virus. Het Stay Okay Hostel op Terschelling mag van 1 juli 2020 groepen ontvangen tot 100 personen. Hiermee willen we jullie uitnodigen om dit jaar mee te gaan op het Mejiro Gym Amsterdam “Time for some Action” weekend op Terschelling 2020. We willen op donderdag 27 augustus 2020 vertrekken en op zondag 30 augustus 2020 terug keren. We willen op donderdag middag vertrekken vanwege de 60 % regeling (RIVM richtlijn), welke wordt gehanteerd door Rederij Doeksen. Hierdoor is de boot van vrijdag 28 augustus nagenoeg vol. Maar dat mag de pret niet drukken!

event 2019

De kosten voor dit super leuke weekend zijn € 250.- Deze prijs betreft het verblijf voor 3 nachten, inclusief ontbijt en diner. – Huur van de fiets. – Ticket voor de overtocht per boot naar Terschelling. – Toeristen belasting en de kans om met een super leuke groep mensen op pad te gaan!

De aanmelddatum voor dit jaar is keihard. Meld je aan uiterlijk voor vrijdag 10 juli 2020.

Lijkt het je leuk om mee te gaan. Meld je aan door een mail te sturen naar: info@mejirogym.nl

Bij meer dan 25 deelnemers gaan wij het kamp organiseren. Over de precieze spelregels gaan we jullie, als het kamp doorgaat, later informeren.

event 2019

Het Fight Camp is uitsluitend voor alle Mejiro leden ongeachte leeftijd en niveau. (Mejiro Amsterdam – Mejiro Drenthe – Mejiro Beverwijk – Mejiro Heerhugowaard). Voor onze Mejiro leden uit Atlanta – Polen en Rusland is dit kamp vermoedelijk te kostbaar, zij zijn uiteraard ook van harte welkom.

Sportieve groeten,

Mejiro Gym Amsterdam

Osu

Pin It on Pinterest

Shares
Share This